Ljudabsorbenter

För att få en bra ljudmiljö krävs det oftast montage av ljudabsorbenter på både vägg och tak. Helst att de är monterade i höjd med människors öron och munnar, där de flesta ljud uppstår och där öronen behöver skyddas från buller.

Vad för typ av ljudabsorbent man sätter upp är viktigt. Det finns flera tillverkare idag, men fråga alltid efter absorptionskurva för att se hur ljudabsorbenten dämpar i de olika frekvenserna. Vi visar alltid tekniska diagram på våra produkter och talar gärna om vilka material vi tillverkar av och varför. Våra ljudabsorbenter har högsta absorptionsklass A. Ett tips är även att titta lite på priset per kvadratmeter då tillförd ljudabsorberande yta är viktigt.

Hos oss finner du allt från enkla enfärgade ljudabsorbenter som vår storsäljare Palett, till möjligheten att själv välja bland olika tygfärger. En annan variant är att trycka ditt eget motiv eller logotype för en mer personlig prägel. Vi har även smarta absorbenter som även fungerar som anslagstavlor eller projektionsdukar. Som standard är produkterna antingen 1200x1000x50 mm eller 1200x600x50 mm (kontakta oss för specialanpassningar).

Om du inte vet vad du ska välja så kan du gå in i menyn längst upp och välja Lokaltyp eller kontakta oss på telefon 0500-49 13 55 alternativt e-post info@absoflex.se så hjälper vi dig.

Våra ljudabsorbenter

Valvett ljudabsorbent i olika färger monterade i bärverkstak

Valvett

Ljudabsorbent för montage i bärverk eller på vägg. Unik design som minskar strykande ljud. 29 olika tygfärger.