LJUDDÄMPANDE DRAPERIER

Våra draperier både absorberar och reducerar ljud för att skapa en dämpad och reglerbar ljudmiljö i både offentliga miljöer och industrier.

DRAPERIER FÖR OFFENTLIGA MILJÖ

Med våra unika ljuddämpande textildraperier kan du reglera akustiken i rummet. De passar till exempel i lokaler där det ena stunden övas körsång och andra stunden spelas med elektroniska instrument. Vid körsång vill många ha kvar klangen i lokalen istället för att dämpa sången snabbt med ljudabsorbenter.

Draperierna kan även skapa en praktisk avskärmning i till exempel kontor och konferensrum. De kan också användas som tilläggsdämpning till dörrar och andra typer av öppningar.

Draperierna påminner mer om små smidiga vikväggar än vanliga gardiner, vilket beror på att de är stoppade med 25 mm tjocka mineralullsskivor i fem sammanvävda fack. Det är tack vare mineralullsskivorna som draperierna dämpar ljudet så effektivt.

DRAPERIER FÖR HEMMILJÖ

Vi tillverkar ljuddämpande draperier och gardiner under vårt varumärke Acqwool. Acqwools produkter är gjorda i 100% ull och är en ren naturprodukt som dämpar och reglerar ljud och buller på ett effektivt sätt i ditt hem. Läs mer nedan under ljuddämpande gardin eller gå in på vår systersajt acqwool.se för att läsa mer och se alla produkter.

DRAPERIER FÖR INDUSTRI

Med våra industridraperier kan du skapa flexibla avskärmningar som även dämpar buller. Draperierna är slittåliga och passar bra i miljöer såsom industri, fabrik, verkstad och dyl. Draperierna har en tjock kärna av mineralull som ger bra dämpning samt avskärmning. Ytskiktet av tålig kapellväv gör det möjligt att enkelt hålla draperiet rent.

GENOMSKINLIGA PVC-RIDÅER

Med vår PVC-Ridå skapas en genomskinlig avskärmning. Passande om ljusinflöde eller insyn är av större vikt än ljudavskärmningen. Vår PVC-ridå monteras i våder vilket ger möjlighet till passering utmed hela avskärmningen.

VÅRA LJUDDÄMPANDE DRAPERIER