VÄGGABSORBENTER

Ljuddämpande väggabsorbenter för alla typer av lokaler finner du här. För att få en bra ljudmiljö krävs det oftast ljudabsorbenter på vägg. Helst att de är monterade i höjd med människors öron och munnar, där de flesta ljud uppstår och där öronen behöver skyddas från buller.

Vad för typ av ljudabsorbenter på vägg man sätter upp är viktigt. Det finns flera tillverkare av absorbenter idag, men fråga alltid efter absorptionskurva för att se hur absorbenten dämpar i de olika frekvenserna. Vi visar alltid våra diagram på våra absorbenter och talar gärna om vilka material vi tillverkar av och varför. Våra Ljudabsorbenter för vägg har högsta absorptionsklass A. Ett tips är även att titta lite på priset per kvadratmeter då tillförd absorberande yta är ett viktigt.

Hos oss finner du allt från enkla enkla enfärgade väggabsorbenter till möjligheten att välja bland olika tygfärger. En annan variant är att trycka ditt eget motiv eller logotype för en personlig absorbent. Vi har även smarta ljudabsorbenter för vägg som även fungerar som anslagstavlor eller projektionsdukar.

VÅRA VÄGGABSORBENTER