,

Nya tygfärger på absoflex textildraperier

Absoflex ljuddämpande textildraperier är 140 cm breda och består av fem lameller som är stoppade med mineralullsskivor. Vi anpassar längden efter kundens önskemål (max 300 cm). Draperierna kan hänga i en takmonterad eller väggmonterad skena.

Draperierna förbättrar rumsakustiken, men kan även användas som rumsavdelare eller monteras framför en undermålig vägg eller en dörr där ljud tar sig igenom. De har en medelreduktion på Rw 12 dB i lab, och ger en flexibel miljö eftersom de kan dras ihop eller isär för att passa tillfället.

Vi har nyligen bytt ut våra standardfärger som idag är åtta st färger, varav fem st består av Trevira (polyester) och tre av bomullin. Treviraväven kallar vi för Esmeralda och uppfyller brandkrav BS 476, medan bomullinen kallas Ivar. Se våra färger nedan.

Ivar Natur

Ivar Natur

Ivar Grön

Ivar Grön

Ivar Grå

Ivar Grå

Esmeralda Svart

Esmeralda Svart

Esmeralda Beige

Esmeralda Beige

Esmeralda Grå

Esmeralda Grå

Esmeralda Blå

Esmeralda Blå

Esmeralda Vinröd

Esmeralda Vinröd

Eftersom det fortfarande finns kvar av de tidigare tygfärgerna säljer vi nu ut dem, 20% rabatt på utgående tygfärger. För att få en prisuppfattning om Absoflex textildraperi, gå gärna in i vår webbshop här. Hör gärna av er vid frågor eller för att se vad vi har på lager. Vi finns på 0500-49 13 55.

av
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *